December Daily 2016 deel 1

En dan m’n December Daily album van 2016!

Dit jaar heb ik weer de main kit van Ali Edwards gekocht met een album met gouden stipjes.

Van In a creative Bubble heb ik de volgende sets gebruikt:

Ook heb ik (dessin)kaartjes uit onze eigen digitale Sint en Kerst kits gebruikt en labels uit een eigen kit die nog moet uitkomen ;-).

1 december
Michel heeft in november (movember) zijn baard laten staan en vandaag gaat hij er af. Dat gebeurt stukje bij beetje en daar hebben we enorm om gelachen. Een foto komt bij een collega van Michel terecht en daar maken zijn collega’s dankbaar misbruik van ;-). Voor de foto’s die door de collega’s zijn gemaakt, heb ik extra ruimte gemaakt door met washitape een flapje(?) te maken.

De cijfers uit de main DD kit heb ik half goud gemaakt door de helft te embossen met goud embossingpoeder.

2 december
Myrthe en ik gaan naar de Kamer van Koophandel in Amsterdam om een eigen bedrijfje te starten. Dat vieren met lunch bij Loetje aan ‘t IJ.

3 december
Voor Carla’s verjaardag gaan we patatjes eten in Hoofddorp en naar de film Bridget Jones Baby.

4 december
Voor 4 december heb ik foto’s genomen van ons op ons favoriete plekje in huis met daarbij een kaartje met onze favorieten en/of bezigheden van dit moment.

5 december
Pakjesavond hebben we eigenlijk op 4 december gevierd, maar zo kwam het beter uit met de vakjes 😉

6 december
De verjaardag van mijn moeder.

7 & 8 december
Aan de linkerkant croppen bij Carla.
Aan de rechterkant een foto van collega’s die deze week gemaakt is en we zijn met een clubje van de afdeling uit eten geweest.

9 december
Dit jaar gaan we met z’n tweetjes een hele week weg naar het Hof van Saksen.

Hier heb ik een insert gemaakt door 1 rij 2×2 inch vakjes af te snijden van de pageprotector. Het cijfer is op de pageprotector geplakt. De ‘Joy’ cut file is een gratis bestandje van Ali Edwards.

10 december
We wandelen …

11 december
We eten …

12 december
We wandelen nog wat meer…

13 december
Ondertussen is het thuis feest, voor Mila omdat er veel vrienden en vriendinnen blijven eten, kletsen, feesten en slapen, voor Levi omdat hij ook een week vrij is en een hele week achter z’n computer kan zitten.

Voor haar feestweek heb ik een soort ‘dossier’ gemaakt met een voorblad met daarop ‘ondertussen thuis’ en het idee met de rondjes aan de binnenzijde nageaapt van Ali Edwards. Ik heb een insert gemaakt door 1 rij 2×2 inch vakjes af te snijden. De ronde fotootjes zijn aan 2 kanten op een dessinpapiertje geplakt en in de vakjes geniet. De ster en het cijfer zijn aan de buitenkant van de pageprotector opgeplakt.

 

14 & 15 december
We doen vooral ook veel niets en gaan uit eten en naar de film. Heerlijk!

Achter de grote foto van dag 14 heb ik nog wat kleine fotootjes gedaan. Ik heb het geheel gewoon op de pageprotector geplakt zodat je achter het flapje kunt kijken.

Dit was het eerste deel van mijn December Daily 2016 album. De rest volgt snel!

 

 

 

Reactie op “December Daily 2016 deel 1”

  1. Carla says:

    Je maakt er elke keer weer iets supermoois van! Ik ga je inhuren voor volgend jaar 😉

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ja kan deze HTML tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>