December Stories

04

Ik ben het al jaren van plan maar door onze eigen sint en kerst kit ben ik er nu ook echt mee begonnen: een album met de december foto’s van de jaren voordat ik December Daily deed. In 2009 maakte ik m’n eerste December Daily dus in m’n ‘December Stories’ album gaan de foto’s van 1998 tot en met 2008 (in 1998 werd Levi geboren, van voor die tijd heb ik geen december foto’s denk ik, misschien toch eens het familie album bekijken ;-)).

Ik gebruik hiervoor een album van Ali Edwards waar op de kaft het woord ‘stories’ staat, vandaar dat ik m’n album ‘December Stories’ genoemd heb! Helaas is dit album niet meer verkrijgbaar, het is album met een dikkere rug zodat er lekker veel pagina’s in kunnen (en met 10 jaar aan sint en kerst foto’s heb ik dat wel nodig!).

06

Omdat ik zo veel mogelijk verschillende kaartjes uit de kit wilde gebruiken, heb ik uit verschillende jaren foto’s gebruikt, gewoon de foto’s die het beste bij de kaartjes passen. Hier foto’s van de aankomst van Sinterklaas op school in 2006. Kaartjes uit de kit en de digitale kit (die je binnenkort ook kunt kopen!) door elkaar heen. Ik heb van m’n eigen handschrift een font gemaakt en de tekst (op het kaartje met de mijtertjes) eerst op het kaartje gezet in Photoshop en dan het kaartje uitgeprint.

07

Op deze pagina foto’s van datzelfde jaar, de eerste keer dat Levi een surprise moest maken. Hij had zelf een fototoestel mee vandaar dat we zoveel foto’s hiervan hebben, dat hebben we van de jaren er na niet! Ook hier weer de digitale kit gebruikt om 5x het ‘voor’-tagje te kunnen gebruiken.

08

En deze pagina’s had ik al eerder gemaakt:

02

Aankomst Sinterklaas op school in 2004.

03

Sinterklaasavond 2004.

01

Intocht Sinterklaas in Badhoevedorp 2007.

Onze sint kit kun je hier kopen. Onze kerst kit komt heel binnenkort!

rl_sint_set

2 reacties op “December Stories”

  1. irene says:

    Super leuk geworden zeg. Ik was 2 jaar geleden ook begonnen met een dergelijk album. Maar het ligt weer even aan de kant. Hoog tijd om weer verder te gaan. Jullie kit is super ben erg benieuwd naar de digitale kit.

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ja kan deze HTML tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>