Royal Lemon Kit #1: Sinterklaas

Zoals beloofd nog een voorbeeld dat gemaakt is met de Sinterklaas-kit!

14370102_1206552599365475_4339867371264548248_n

Het is een dubbele layout geworden in page protectors van, ik meen, We R Memory Keepers.
Ik heb bijna alle elementen uit de kit gebruikt, en deze aangevuld met: geel dmc-borduurzijde, geel/witte twine, wit/zwarte letterstickers van Teresa Collins,  mint-kleurige letterstickers die in de PL-kit van Scrobby zaten en een paar wood veneers.

Weet je wat extra leuk is van de Royal Lemon kits? Dat de teksten die erop staan gemaakt zijn van onze eigen handschriften! Jennie maakte de lange, losse letters (zoals te zien op het kaartje ‘wie zoet is krijgt lekkers’) en ikzelf maakte de script-woorden. Helemaal leuk!

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ja kan deze HTML tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>