Florida 2016 album deel 4

00

En dan nog de laatste pagina’s uit m’n eerste Florida album!

Op vrijdag zijn we terug gegaan naar de Universal parken voor de rest van de attracties. Hiervoor hadden we express passen aangeschaft zodat we als het goed is niet lang in de rij zouden staan.

01

En dat ging prima, bij sommige attracties moesten we toch nog wel een minuut of twintig wachten maar niet de 60 minuten plus in de gewone rijen (mag ook wel voor 80 dollar per persoon).

02

Sommige attracties waren onverwacht heel erg leuk (Men in black) en sommige attracties waren naar verwachting (maar toch doen) vreselijk (Rock It).

03

M’n broer had een route uitgedokterd met alle attracties de we echt moesten doen en zijn lijstje heb ik natuurlijk ook toegevoegd aan het album.

04

Voor het toevoegen van een extra foto heb ik het grootste deel van een pageprotector afgesneden zodat er een pocket van 3×4 overbleef.

05

Onze laatste dag in Orlando zijn we gaan shoppen. Eerst in een outlet centrum en daarna in de Florida Mall. Mila vond het fantastisch al vond haar vader het wat minder leuk ;-).

06

Ik heb de kaart van de Florida Mall waar Mila op had geschreven waar ze echt naar toe moest ingescand en op het juiste formaat uitgeprint.

Een pageprotector met 12 2×2 pockets heb ik bijgesneden zodat er 8 2×2 pockets overbleven. In een aantal hiervan heb ik wat Amerikaanse munten gedaan en de pockets dichtgenaaid met de naaimachine.

07

08

Onze tweede week zijn we wat andere delen van Florida gaan ontdekken maar dat zit in het tweede album. Om in dit eerste album te laten zien dat er nog een reis zou volgen, heb ik de route op Google maps opgezocht en uitgeprint.

09

De gebruikte kaartjes en digitale stempels zijn weer van In a Creative Bubble.

M’n tweede Florida album laat ik een volgende keer zien ;-).

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ja kan deze HTML tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>